Ενυδατώστε μοναδικά την επιδερμίδα σας και χαρίστε της αντιοξειδωτική προστασία που διαρκεί με τη MoistureSurgeIntense 72HLipidReplenishingHydratorαπό την Clinique

*Δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. 100% χωρίς άρωμα. Χωρίς αλκοόλη. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Δερματολογικά Ελεγμένο. Οφθαλμολογικά Ελεγμένο.

Τι Είναι:
Ενυδατική κρέμα-τζελ αποκατάστασης λιπιδίων, κατευναστική που χαρίζει άνεση και ενυδατώνει για 72 ώρες, ενδυναμώνοντας το φραγμό της επιδερμίδας ώστε να κλειδώνει και να διατηρεί την απαραίτητη υγρασία (με μια στρώση λιπιδίων).Αντιοξειδωτικήπροστασία όλη την ημέρα ενάντια στους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες που αποδυναμώνουν την ασπίδα υγρασίας της επιδερμίδας και οδηγούν σε πρόωρα σημάδια γήρανσης. Εμπλουτισμένη με Cica καταπραΰνει και ανακουφίζει ορατά την ξηρή, με ερεθισμό επιδερμίδα. Αφήνει λαμπερή, «γεμάτη» και βελούδινα απαλή επιδερμίδα.

Τι Θα Δείτε:
HMoisture Surge Intense είναι αποδεδειγμένα ισχυρή, αφού δοκιμάστηκε στη Σιβηρία κατά τη διάρκεια του χειμώνα όπου οι γυναίκες καλούνται να αντιμετωπίσουν αντίξοες καιρικές συνθήκες – και είδαν θεαματικά αποτελέσματα.

• Άμεσα*:
o Το 98% ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε άμεση ενυδάτωση.
o Το 94% ένιωσε την επιδερμίδα προστατευμένη από το έντονο κρύο.
o Το 98% είπε ότι η αφυδατωμένη επιδερμίδα ανακουφίστηκε.

• Σε μια εβδομάδα*:
o Το 91% χαρακτήρισε λαμπερό το πρόσωπό του.
o Το 92% ένιωθε την επιδερμίδα λιγότερο ερεθισμένη.

• Σε 4 εβδομάδες*:
o Το 98% τόνισε την αίσθηση της βαθιάς ενυδάτωσης.
o Το 96% ισχυρίστηκε ότι η επιδερμίδα απέκτησε πιο υγιή όψη.
o Το 96% βίωσε την απόλυτη αίσθηση περιποίησης.
*Μελέτη σε Καταναλωτές:106 γυναίκες στη Σιβηρία με χρήση 4 εβδομάδων.

Τι Κάνει:
• Ενυδατώνει την επιδερμίδα:
o Χάρη στην ΤεχνολογίαAuto-Replenishing Lipid-Filler™ ενισχύει την επιδερμίδα με λιπίδια και ενδυναμώνει το φραγμό της επιδερμίδας.
• Σταδιακά, ο συνδυασμός τριών λιπιδίων προσφέρει αποκατάσταση και ενδυνάμωση του φραγμού της επιδερμίδας, ρυθμίζοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης ώστε να διατηρείται η απαραίτητη υγρασία.
• Παρέχει άμεση και με μεγάλη διάρκεια ενυδάτωση χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ και το Ενεργό Νερό Αλόης.
• Σχεδιασμένη με Ενεργό Νερό Αλόης και Καφεΐνη που βοηθά στην υποστήριξη της εσωτερικής πηγής νερού της επιδερμίδας για 72 ώρες συνεχή, αυτο-αναπλήρωση ενυδάτωσης ακόμα και αφού πλύνετε τοπρόσωπό σας.
o Μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.
o Λειαίνει την επιδερμίδα:
• Καταπραΰνει ορατά και ανακουφίζει την ξηρή επιδερμίδα, την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Υψηλή συγκέντρωση Centella Asiatica (Cica)συμβάλλει ορατά στην αποκατάσταση της επιδερμίδας με ερεθισμό.
o Προστατεύει την επιδερμίδα:
• Η Αντιοξειδωτική Βιταμίνη Eβοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες που αποδυναμώνουν την ασπίδα υγρασίας της επιδερμίδας και συμβάλλουν στην εμφάνιση ερεθισμού και σε σημάδια πρόωρης γήρανσης.

Σε ποιους απευθύνεται:
• Πολύ ξηρές, ξηρές και ξηρές – μικτές επιδερμίδες (Τύποι 1 & 2).
• Ιδανικό για όσους εκτίθενται σε κρύο, ή/και αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τρόπος Χρήσης :
Εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από το μακιγιάζ, σε σημεία του προσώπου που εμφανίζουν ξηρότητα ή / και ως Μάσκα 5-λεπτών.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗMOISTURE SURGE™ INTENSE 72H LIPID REPLENISHING HYDRATOR:
Σαν ένα κύμα ανακούφισης για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, αυτή η εξαιρετικά κατευναστική κρέμα-τζελ βοηθά στη θρέψη της επιδερμίδας με λιπίδια παρέχοντας ασταμάτητη ενυδάτωση για 72 ώρες, ακόμα και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας. Η Τεχνολογία Auto-Replenishing Lipid-Filler™προσφέρει λιπίδια στην επιδερμίδα, βοηθά στη διατήρηση της εσωτερικής πηγής νερού της και κλειδώνει την ενυδάτωση σε αυτήν, αφήνοντάς την λαμπερή, «γεμάτη» και με βελούδινα απαλή αίσθηση. Με δραστικά συστατικά όπωςCica, Ενεργό Νερό Αλόης, Υαλουρονικό Οξύ και Ceramide χαρίζει κατευναστική ενυδάτωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Τώρα, σε ακόμα πιο βιώσιμη συσκευασία: δημιουργημένη από ανακυκλώσιμο γυαλί.