Αφαιρέστε αποτελεσματικά μακιγιάζ, ρύπους και περίσσεια λιπαρότητα με το νέο All About Clean All-In-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover από την Clinique

*Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα. Δερματολογικά Ελεγμένο . Οφθαλμολογικά Ελεγμένο.

All-In-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover

Τι Κάνει:
• Απομακρύνει απαλά αλλά αποτελεσματικά μακιγιάζ, ρύπους και περίσσεια λιπαρότητα – χωρίς να ασκείται τριβή στην επιδερμίδα – με ένα συνδυασμό από καθαριστικά και ενυδατικά στοιχεία, που παγιδεύουν την υγρασία στην επιδερμίδα.
• Αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη.
• Αφαιρείται με νερό ή χαρτομάντηλο απομακρύνοντας υπολείμματα και ατμοσφαιρικούς ρύπους.
• Η εξαιρετικά απαλή του σύνθεση περιέχει συστατικά ενάντια στον ερεθισμό, όπως Εκχύλισμα Άλγης.
• Ανάλαφρη υφή για να ξεπλύνετε απαλά ή να απομακρύνετε με βαμβάκι ή χαρτομάντηλο.

Διατίθεται σε δύο υφές για τους αντίστοιχους τύπους επιδερμίδας:

Very Dry to Dry Combo: Ξηρές- Πολύ ξηρές επιδερμίδες

Τι Είναι: απαλό και κρεμώδες γαλάκτωμα , που αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια. Σχεδιασμένο με ενυδατικά στοιχεία, η απαλή του σύνθεση είναι ιδανική για πιο ξηρές κι ευαίσθητες επιδερμίδες.

Απευθύνεται: Ιδανικό για Τύπο Επιδερμίδας 1 & 2.Oily to Oily Combo: Για λιπαρές επιδερμίδες

Τι Είναι: απαλό και λεπτόρρευστο γαλάκτωμα , που αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια. Σχεδιασμένο με oil-free ενυδατικά στοιχεία, η απαλή του σύνθεση είναι ιδανική για πιο λιπαρές κι ευαίσθητες επιδερμίδες.

Απευθύνεται: Ιδανικό σε Τύπο επιδερμίδας 3 & 4.Τρόπος Χρήσης:

Για Αφαίρεση Μακιγιάζ από τα Μάτια: Εφαρμόζετε την επιθυμητή ποσότητα από το προϊόν απευθείας πάνω σε ένα βαμβάκι, κρατείστε για λίγα δευτερόλεπτα στα μάτια ώστε να διασπαστεί το μακιγιάζ και στη συνέχεια κάνετε απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ξεπλένετε με νερό ή χρησιμοποιείτε ένα χαρτομάντηλο/βαμβάκι για να το απομακρύνετε. Επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο. Για Αφαίρεση Μακιγιάζ από το Πρόσωπο: Εφαρμόζετε την επιθυμητή ποσότητα στα ακροδάχτυλα. Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη ώστε να διαλυθεί το μακιγιάζ και στη συνέχεια ξεπλένετε με νερό ή απομακρύνετε με ένα χαρτομάντηλο/ή βαμβάκι. Επαναλάβετε αν είναι απαραίτητο.

Η Ιστορία πίσω από το All About Clean All-In One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover

Το Clinique All About Clean All-In One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover είναι ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό γαλάκτωμα καθαρισμού, που δε δημιουργεί αφρό, ειδικά σχεδιασμένο για να διασπά και να απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, συμπεριλαμβανομένων και Foundation με δείκτη για τον ήλιο. Μπορείτε να ξεπλύνετε με νερό ή να απομακρύνετε (χωρίς νερό) το κρεμώδες ή το λεπτόρρευστο γαλάκτωμα, παρέχοντας παράλληλα στην επιδερμίδα σας μια απαλή, πολλαπλών χρήσεων εμπειρία, που αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και με έντονη αίσθηση ενυδάτωσης. Για Ξηρές -Ξηρές- Μικτές Επιδερμίδες& για Μικτές-λιπαρές Επιδερμίδες με αίσθηση καθαρότητας και ανάλαφρης ενυδάτωσης χωρίς υπολείμματα.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Βιώσιμης Συσκευασίας!

• Το μπουκάλι αποτελείται από 96% πλαστικό φυσικής προέλευσης
• Το καπάκι αποτελείται από 25% ανακυκλωμένο υλικό (PCR)
• Πως ανακυκλώνεται: Αυτό το μπουκάλι είναι ευρέως ανακυκλώσιμο. Ξεπλύνετε τη φιάλη, επανασυνδέστε το καπάκι και τοποθετήστε το σε κάδο ανακύκλωσης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

• ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ- Ενυδατικό συστατικό
• HYPNEA MUSCIFORMIS (ALGAE) EXTRACT / GELLIDIELA ACEROSA (ALGAE) EXTRACT / BUTYLENE GLYCOL – Καταπραϋντικά συστατικά ενάντια στον ερεθισμό
• ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ -Καταπραϋντικό συστατικό και ενάντια στον ερεθισμό
• TOCOPHERYL ACETATE–ενάντια στη φλεγμονή