Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι το δέρμα μας μπορεί να διψά πολύ περισσότερο από ότι νομίζουμε.

Σίγουρα, η καθημερινή ζωή μπορεί να σε εξαντλήσει. Και θα μπορούσε επίσης να εξαντλήσει την υγρασία-και την νεότητα-από το δέρμα σου. Ο ένοχος: συνεχείς μετατροπές στις καθημερινές κλιματολογικές συνθήκες τις οποίες βιώνουμε-από το ύπαιθρο στο γραφείο, από το γυμναστήριο στο πανεπιστήμιο-όλα συμβάλλουν στη χρόνια αφυδάτωση. "Το δέρμα μπορεί να περάσει από πολλαπλά μικροκλίματα κάθε μέρα και αυτές οι μετατροπές μπορεί να προκαλέσουν ζημιογόνες απώλειες ενυδάτωσης, " σύμφωνα με τον Dr. Tom Mammone, VP of Skin Physiology and Pharmacology για την Clinique.

Κατ’ακρίβεια, "η παρατεταμένη αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη βλάβη στο δέρμα,"λέει ο Dr. Mammone. "Όταν το δέρμα είναι αφυδατωμένο, τα κύτταρα συρρικνώνονται λόγω έλλειψης νερού. Το αλάτι που απομένει είναι συμπυκνωμένο, προκαλώντας τα μόρια να διασπαστούν –ενεργοποιώντας τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση." Για τον λόγο αυτό, αναπτύχθηκε το Liquid-Sphere ™ Technology, η καινοτομία η οποία βρίσκεται στην καρδιά της νέας ενυδατικής μας κρέμας, Moisture Surge ™ Hydrating Supercharged Concentrate. Σύμφωνα με τον Dr. Mammone, "Αυτή η διπλής-δράσης τεχνολογία συνδυάζει υγρή τεχνολογία συγκράτησης της υγρασίας μαζί με ενθυλακωμένες αντιοξειδωτικές σφαίρες οι οποίες ανοίγουν κατά την εφαρμογή και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. "Όλα σε μια ελαφριά τζελ-φόρμουλα η οποία βοηθά ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα δέρματα να νιώσουν ανακούφιση, ανανέωση και ενυδάτωση - και να φαίνονται πιο νέα με περισσότερη διάρκεια.


ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Πλέον, οι συνθήκες της σύγχρονης ζωής, εξαντλούν την απαραίτητη υγρασία από το δέρμα.
8 ώρες εργασίας =σχεδόν ½ λίτρο χαμένο νερό
45 λεπτά προπόνησης =σχεδόν 1 λίτρο χαμένο νερό
7 ώρες πτήσης =μέχρι ½ λίτρο χαμένο νερό
Προσθέστε στην πιο πάνω λίστα την χρήση air-condition, την έκθεση στον ήλιο, ντους υπερβολικής διάρκειας, ξηρή εσωτερική θερμοκρασία και ανεπαρκής κατανάλωση νερού. Όλα αυτά μαζί σας δίνουν κάποιους πολύ καλούς λόγους για να "υπερφορτίσετε" το δέρμα σας με την υγρασία που έχει τόσο ανάγκη. #SuperchargedHydration

ΕΝΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΤΖΕΛ ΤΟ ΟΠΟΙO
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑ 179% .

Το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate μετατρέπεται από τζελ σε υγρό για να δώσει μια δροσερή έκρηξη ενυδάτωσης, αφήνοντας μια απαλή, φυσική αίσθηση στο δέρμα. Ωστόσο, αυτό το ενυδατικό τζελ παρέχει πολλαπλά οφέλη: άμεση έκρηξη ενυδάτωσης κατά 179%* η οποία κρατά το δέρμα έντονα ενυδατωμένο για 24 ώρες, συν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Χωρίς λάδι.
*Κλινικά ελεγμένο σε 25 γυναίκες.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ

Σύμφωνα με τον Dr. Mammone, το Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate "διαμορφώθηκε κατ’εικόνα της Μητέρας Φύσης" για να προσομοιωθεί πώς δουλεύει στη φύση η κατακράτηση υγρασίας του δέρματος, με:
• Υαλουρονικό Οξύ, το φυσικό μαξιλάρι του δέρματος. Είναι σε θέση να κρατήσει 1000 φορές το βάρος του σε νερό, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο, άνετο και ανακουφισμένο.
•Γλυκερίνη, η οποία επίσης βρίσκεται φυσικά στο δέρμα και βοηθά στην συλλογή νερού από τον αέρα για ακόμη καλύτερη ενυδάτωση.
• Τρεαλόζη και Σορβιτόλη, τα συστατικά της φυσικής ζάχαρης του δέρματος, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος και την διατήρηση της σε συνθήκες αυξομειώσης της θερμοκρασίας και υγρασίας.
• Βιταμίνες C και E, δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν το δέρμα ενάντια στις φθορές που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ MOISTURE SURGE ™

Moisture Surge™ Extended Thirst Relief
Ανάλαφρο και αναζωογονητικό, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, δροσερό και λαμπερό.

Moisture Surge™ Intense Skin Fortifying Hydrator
Πλούσια σύνθεση, ανακουφίζει το ξηρό δέρμα, χαρίζοντας του βελουδένια απαλότητα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Nέο. Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate.

Με δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων, το Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate προσφέρει μια έκρηξη άμεσης ενυδάτωσης κάτω ή πάνω από το μακιγιάζ σας-και πολλά άλλα.

· Moisture Primer
Εφαρμόστε μετά τον ορό και πριν την ενυδατική σας κρέμα για ακόμη περισσότερη ενυδάτωση.

· Moisture Sealer
Εφαρμόστε πάνω από την ενυδατική σας κρέμα για να "κλειδώσετε "στο δέρμα τα οφέλη που σας παρέχει.

· Moisture-Eye-zer
Εφαρμόστε γύρω από την περιοχή του ματιού πριν να εφαρμόσετε την κρέμα ματιών για άμεση ενυδάτωση και λείανση των γραμμών. Φυσικά, είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο.