Μια γυναίκα μπορεί να μιλάει μόνο με τα μάτια της; είναι μια υπερδύναμη, πλήρως αναπτυγμένη από τη γέννηση. Αλλά για να αναπτύξετε αποτελεσματικά τη Γοητευτική σας ματιά, την Κατανοητική σας ματιά ή ακόμη και την Μην Τα Βάζεις Μαζί Μου ματιά σας, τα μάτια σας πρέπει να φαίνονται και όχι να αποσπά την προσοχή το πρήξιμο. Για να ξεπρηστεί γρήγορα η περιοχή των ματιών οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, συνδυάστε το ορθά προϊόντα με αυτές τις στρατηγικές τεχνικές εφαρμογής και εξειδικευμένες συμβουλές. Όπως αυτή την συμβουλή, την οποία μπορεί να έχετε ακούσει από τη μητέρα σας, το γιατρό σας, ακόμα και από τον γυμναστή σας: καταναλώστε ένα μεγάλο ποτήρι νερό, και μετά ακόμη ένα...Θα βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος του προσώπου και θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο φωτεινά. Τώρα, ακολουθήστε τα παρακάτω τρία βήματα για να απαλλαγείτε από τυχόν πρήξιμο γύρω από τα μάτια σας και να χαμογελάτε με περισσότερη σιγουριά.Step One: Κάντε μασάζ με τη κρέμα ματιού.
Χρησιμοποιήστε μια κρέμα ματιών που τα συστατικά ενισχύουν την ενέργεια όπως η καφεΐνη και τα αντιοξειδωτικά που αναζωογονούν το δέρμα. Οι συνθέσεις gel ή gel/κρέμα διεισδύουν πιο γρήγορα, εξουδετερώνοντας πιο άμεσα το πρήξιμο. Επίσης, ενυδατώνουν τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, προετοιμάζοντας το δρόμο για άψογη εφαρμογή του concealer. Εφαρμόστε με μια ελαφριά κυκλική κίνηση για να απομακρυνθεί το στάσιμο υγρό και να επιταχύνετε τη διαδικασία. Δοκιμάστε τη κρέμα ματιών All About Eyes, πρωί και βράδυ, τόσο κάτω όσο και πάνω από το βλέφαρο.Step Two: Εφαρμόστε στρατηγικά το concealer.
Χρησιμοποιήστε ένα concealer που αντανακλά το φως. Ένα κλικ από το Airbrush Concealer είναι αρκετό. Βάλτε λίγο στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας και ακριβώς κάτω από την πρησμένη περιοχή (όχι πάνω της). Αυτός είναι ο βασικός κανόνας της επιτυχίας, επειδή βοηθάει στη μείωση των σκιών που δημιουργούνται στις πρησμένες περιοχές. Λίγη επιπλέον ποσότητα κάτω από το τόξο των φρυδιών σας προσελκύει την προσοχή των ανθρώπων προς τα πάνω και μακριά από το πρήξιμο. Τέλος, εφαρμόστε λίγη ποσότητα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας το οποίο λειτουργεί σαν ένας γρήγορος υπνάκος—είναι η ιδανική κίνηση για το απογευματινό σας touch-up.Step Three: Πάνω, πάνω και μακριά.
Καμία ματιά δεν είναι πλήρες χωρίς βλεφαρίδες που τραβούν την προσοχή. Ενισχύστε την ένταση με γενναιόδωρες στρώσεις μάσκαρα. Είναι ένα τέλειο τέχνασμα για να τραβήξετε την προσοχή προς το πάνω μέρος των ματιών, μακριά από κάθε προσβλητικό πρήξιμο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια φόρμουλα που δεν αφήνει υπολείμματα και δεν λεκιάζει, καθώς οι μαύροι κύκλοι από μάσκαρα κάτω από τα μάτια σας είναι το αντίθετο από αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε εδώ. Για εντυπωσιακές βλεφαρίδες που κλέβουν την παράσταση δοκιμάστε το Chubby Lash Fattening Mascara.

Shop the Story

 • Clinique Cyprus
  All About Eyes™
  €35.50
 • Clinique Cyprus
  Airbrush Concealer™
  €26.50
 • Clinique Cyprus
  Chubby Lash™ Fattening Mascara
  €20.00