Η υπέροχη επιδερμίδα γίνεται ακόμα καλύτερη με το Sonic System από την Clinique. Ο Σύμβουλος Δερματολόγος της Clinique Dr. David Orentreich, βλέπει τα αποτελέσματα που έχει η σύγχρονη ζωή σε όλα τα δέρματα, όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων. Οι παρατηρήσεις του μας λένε:

«Όταν το δέρμα και οι πόροι είναι καθαροί, θα ακολουθήσει υγιής επιδερμίδα. Το πλύσιμο της επιδερμίδας με τα χέρια, το νερό & το σαπούνι δεν είναι αρκετό από μόνο του, για τη σημερινή βρωμιά και ρύπανση, ακόμη και αν δεν ζει κάποιος σε μεγαλούπολη.»

Μέχρι το τέλος της μέρας, το δέρμα πραγματικά επιβαρύνεται με βρωμιά και ρίπους. Η λύση μας; Tο πρώτο βουρτσάκι καθαρισμού από τη Clinique. Ένα μικρό θαύμα ήπιας ηχητικής κίνησης(sonic motion), που καθαρίζει βαθιά και αποτελεσματικά τους πόρους, δημιουργημένο από τον Dr. David Orentreich και κατασκευασμένο με ελβετική τεχνολογία. Μέσα σε 60 δευτερόλεπτα, το δέρμα απελευθερώνεται από τις ακαθαρσίες και τους ρύπους της ημέρας.

Η κίνηση είναι άμεση: χιλιάδες δονήσεις το λεπτό, με τη δράση της βούρτσας που αποτελείται από χιλιάδες ατομικές τρίχες. Η δράση της είναι τόσο απαλή που θα αναρωτηθείτε, αν αγγίζει καν το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, ένας κόσμος από ακαθαρσίες και ρύπους θα απομακρυνθούν από την επιδερμίδα σας.Ακόμα και μετά από μία χρήση, η επιδερμίδα είναι απαλή. Οι πόροι έχουν καθαρίσει βαθιά. Η επιδερμίδα λάμπει. Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα γίνεται ακόμη πιο απαλή, πιο λεία, πιο λαμπερή ενώ οι ενυδατικές κρέμες απλά βυθίζονται μέσα στην επιδερμίδα.

Η υπέροχη επιδερμίδα γίνεται ακόμα καλύτερη. To facial των 60 δευτερολέπτων από τη Clinique.

Στα Μάγουλα Μασάζ με ελαφριά κυκλική κίνηση χρησιμοποιώντας τις λευκές τρίχες.

Σημείο-Τ Συνεχίζετε στις καμπύλες της μύτης και το σημείο-Τ με κίνηση από πάνω προς τα κάτω, χρησιμοποιώντας τις πράσινες τρίχες.

Περίγραμμα Σαγονιού Χρησιμοποιήστε τη γωνία της βούρτσας με κλίση.Είναι σαν γυμναστική για το δέρμα: με τον καιρό αυξάνετε την ένταση.

1. Αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών και του προσώπου κανονικά.
2. Βρέξτε και επαλείψτε απευθείας πάνω στη βούρτσα, το κατάλληλο σαπούνι για τον τύπο της επιδερμίδας σας.
3. Ξεκινήστε τη χρήση για 30 δευτερόλεπτα μία φορά την ημέρα και σταδιακά αυξήστε την έως 60 δευτερόλεπτα. Με το χρόνο μπορεί να νιώθετε άνετα με 1 λεπτό, δύο φορές την ημέρα.
Αφήστε το δέρμα σας να αποφασίσει.

Δημιουργημένο από δερματολόγο.

• Το Clinique Sonic Cleansing Brush είναι μικρό και ευκίνητο.
• Η γωνία στο κεφάλι της βούρτσας φτάνει βαθιά μέσα στο Σημείο-Τ.
• Υπάρχουν μαλακές τρίχες για τα μάγουλα και πιο σταθερές για τη χρήση γύρω από τη μύτη.
• Είναι αδιάβροχο, για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε «τραγουδώντας» στο ντους.
• Είναι φορητό και μεταφέρεται εύκολα.
• Η μπαταρία διαρκεί έως και 3 ώρες.

To 3-Step μαζί με το Sonic Cleansing Brush μεταμορφώνουν την επιδερμίδα.


Προσθέστε το Sonic Cleansing Brush στο Σύστημα Περιποίησης 3-Step της επιδερμίδας σας και υπέροχα πράγματα θα συμβούν. Το Liquid Facial Soap είναι το ιδανικό ξεκίνημα. Ακολουθεί απολέπιση και ενυδάτωση. Αα! Οι πόροι είναι πεντακάθαροι. Η ενυδάτωση βυθίζεται μέσα στην επιδερμίδα. Ελάτε στη Clinique για να γνωρίσετε το Sonic Cleansing System. Έχει την ικανότητα και τη δύναμη να μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας.