Τα ισχυρά ζευγάρια περιποίησης του δέρματος από την Clinique, δένονται και ενώνουν τις ικανότητες τους για την καταπολέμηση γραμμών και ρυτίδων, πανάδων, σκούρων κηλίδων, καθώς και τις επιπτώσεις της βαρύτητας.

Όλοι χρειαζόμαστε λίγη υποστήριξη κάποιες φορές. Η περιποίηση της επιδερμίδας σας δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα ισχυρά ζευγάρια περιποίησης του δέρματος από την Clinique, είναι ζευγάρια ενυδατικής κρέμας και ορού και μαζί καταπολεμούν όλες τις ανησυχίες σας, ειδικά τα σημάδια γήρανσης. Ποια θα είναι η δική σου ομάδα περιποίησης δέρματος;

Οι ενυδατικές κρέμες της Clinique, προσφέρουν άμεση λάμψη και είναι ή βάση της περιποίησης της επιδερμίδας σας. Προσφέρουν ενυδάτωση στο δέρμα, εσωκλείοντας την υγρασία εσωτερικά και κτίζουν προστασία, κρατώντας όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που ερεθίζουν το δέρμα απέξω.

Οι οροί της Clinique συμβάλουν ιδιαίτερα στην ρουτίνα αυτή, αφού επικεντρώνουν όλη τους τη δύναμη στο να επανορθώσουν τις ορατές φθορές του δέρματος.

Αντιγήρανση: Clinique Smart SPF15 Custom-Repair Moisturizer + Clinique Smart Custom-Repair Serum

Γνωρίστε το δυναμικό αυτό δίδυμο πολλαπλής δράσης, Clinique Smart SPF15 Custom-Repair Moisturizer και Clinique Smart Custom Repair Serum, το οποίο κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό. Μαζί, προσφέρουν την απαραίτητη ενυδάτωση ενώ συγχρόνως απαλύνουν γραμμές και ρυτίδες, προσφέρουν σύσφιξη και κάνουν τον χρωματικό τόνο πιο ομοιόμορφο.Αυτοί οι δύο ειδικοί πολλαπλής δράσης είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να προσφέρουν επανόρθωση και μαζί, οι δύο φόρμουλες αλληλοσυμπληρώνονται, προσφέροντας ιδανικά αποτελέσματα και πρόληψη ενάντια στην φθορά του δέρματος. Η ισχυρή ενυδατική κρέμα, Clinique Smart SPF15 Custom-Repair Moisturizer και ο ορός, Clinique Smart Custom-Repair Serum, υποστηρίζουν την δομή του δέρματος, βοηθούν στην ανάπλαση και πολεμούν την χαλάρωση, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Ανόρθωση & Σύσφιξη: Repairwear Uplifting Firming Cream + Sculptwear
Lift and Contour Serum for face and neck

Γνωρίστε τους γυμναστές. Το δυναμικό ζευγάρι, Repairwear Uplifting Firming Cream και Sculptwear Lift and Contour Serum για πρόσωπο και λαιμό, γυμνάζει το δέρμα καταπολεμώντας την χαλάρωση. Αυτές οι δύο φόρμουλες ενδυναμώνουν την φυσική δομή του δέρματος και υποστηρίζουν την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και την ελαστικότητα του δέρματος που χρειάζεται το πρόσωπο σας για να φαίνεται πιο νεανικό.Το Repairwear Uplifting Firming Cream και το Sculptwear Lift and Contour Serum για το πρόσωπο και το λαιμό, βοηθούν να διατηρηθεί ισχυρό το φράγμα υγρασίας, ενθαρρύνοντας το δέρμα να γίνει πιο δυνατό για να μπορέσει να αντισταθεί καλύτερα στις ‘επιθέσεις’ από εξωτερικούς παράγοντες. Βοηθούν επίσης να απορροφηθεί η εξωτερική υγρασία καλύτερα από το δέρμα ενώ υποστηρίζουν το δέρμα εσωτερικά και προσφέρουν στα κουρασμένα κύτταρα την ενέργεια που χρειάζονται. Οι δύο αυτοί ειδικοί είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για να διατηρήσετε το δέρμα σας σε φόρμα, προσφέροντας σας ανόρθωση, σμίλευση και σύσφιξη.

Σκούρες κηλίδες &: Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 + Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer

Σας συστήνουμε τους ειδικούς εξισορρόπησης. Το Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 και το Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer, δουλεύουν για να προσφέρουν στο δέρμα σας μια πιο μαλακή, πιο ομοιόμορφη χροιά. Αυτό το ζεύγος αξιοποιεί πλήθος συστατικών για να προσφέρει άμεση και ορατή μείωση των σκούρων κηλίδων, πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και ανανεώνει την διαύγεια του δέρματος.Μαζί, προσφέρουν πολλαπλές δράσεις και λύσεις, βοηθώντας ορατά την μείωση των σκούρων κηλίδων και προσφέροντας πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Το Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 και το Even Better Clinical Dark Spot Corrector & Optimizer βοηθούν και υποστηρίζουν την αρμονία του δέρματος και προσφέρουν πιο ομοιόμορφη χροιά.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή.