Εισάγοντας την επόμενη επανάσταση στην περιποίηση προσώπου, το NΕΟ Clinique iD, είναι το πρώτο Σύστημα Ανάμιξης Εξατομικευμένης Ενυδάτωσης, σχεδιασμένο ακριβώς για το δικό σου τύπο επιδερμίδας ΚΑΙ ανησυχίες. Τώρα μπορείς να ενυδατώσεις ΚΑΙ να περιποιηθείς ταυτόχρονα την επιδερμίδα σου με το NEΟ Clinique iD, διαθέσιμο σε 15 μοναδικούς συνδυασμούς!Η Clinique ήταν η μάρκα ομορφιάς που παρουσίασε την ιδέα της εξατομικευμένης περιποίησης προσώπου το 1968, με το εμβληματικό Σύστημα Περιποίησης 3-Step. Αποτυπώνοντας ξανά την καθημερινή περιποίηση του σύγχρονου καταναλωτή, η Clinique σε ενισχύει δίνοντάς σου τον πλήρη έλεγχο και δημιουργώντας την ιδανική ενυδατική κρέμα για τον τύπο της επιδερμίδας σου και για τις δικές σου ανησυχίες. Όταν πρόκειται για τη δική σου περιποίηση επιδερμίδας, τώρα έχεις την επιλογή της εξατομίκευσης, όχι του συμβιβασμού. Μια νέα εποχή στην εξατομίκευση είναι εδώ!Οι καινοτόμες, ειδικά-σχεδιασμένες συσκευασίες χαρίζουν τις ακριβείς αναλογίες σε κάθε πάτημα της αντλίας. 90% ενυδατική βάση, 10% ενεργή κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών. Κάνοντας το εξαιρετικά εύκολο ενυδάτωση ΚΑΙ περιποίηση με το Clinique iD. Διατίθεται σε 15 συνδυασμούς για να ενυδατώσεις το δικό σου μοναδικό τύπο επιδερμίδας και παράλληλα να περιποιηθείς τη βασική ανησυχία για την επιδερμίδα σου.Το Clinique iD κάνει την περιποίηση προσώπου εύκολη. Απλά επέλεξε τη δική σου Ενυδατική Βάση και μια από τις πέντε Ενεργές Κάψουλες Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών για να δημιουργήσεις την πολύ προσωπική σου Clinique iD Εξατομικευμένη Ενυδάτωση.

1. Επιλέγεις τη δική σου ενυδατική βάση Dramatically Different βασιζόμενη στο δικό σου τύπο επιδερμίδας και στην προτίμησή σου σε υφή:
• Dramatically Different™ Hydrating Jelly: αυτή η ολοκαίνουργια, ανάλαφρη και αναζωογονητική υδάτινη υφή είναι κατάλληλη για Όλους τους Τύπους.
• Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+: μια από της πιο αγαπημένες συνθέσεις και υφή της Clinique σε όλο τον κόσμο. Η μεταξένια αυτή λοσιόν είναι κατάλληλη για Πολύ Ξηρή και Ξηρή/Μικτή Επιδερμίδα.
• Dramatically Different Oil-Free Gel: ανάλαφρη υφή, λοσιόν-gel βοηθάει στην εξισορρόπηση και ανανέωση των πιο λιπαρών τύπων επιδερμίδας. Τέλεια για Μικτή/Λιπαρή και Πολύ Λιπαρή επιδερμίδα.

2. Στη συνέχεια επιλέγεις τη δική σου Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών βασιζόμενη στη δική σου βασική ανησυχία για την επιδερμίδα σου. Κάθε κάψουλα περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση καθαρότητας, συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά που στοχεύουν σε μια εξειδικευμένη ανάγκη, ανησυχία.
Ερεθισμός: κατευνάζει, χαρίζει άνεση.
Πόροι & Ανομοιόμορφη Υφή: βελτιώνει την υφή, χαρίζει φωτεινότητα.
Ανομοιόμορφος Χρωματικός Τόνος: ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φωτεινότητα.
Κούραση: χαρίζει ενέργεια, αναζωογονεί τη λάμψη.
Γραμμές & Ρυτίδες: λειαίνει γραμμές, «γεμίζει».

3. Τέλος, εισάγεις τη δική σου Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών στην Ενυδατική Βάση της επιλογής σου για να δημιουργήσεις το δικό σου Σύστημα Ανάμιξης Εξατομικευμένης Ενυδάτωσης!Άμεσα, βέλτιστα αποτελέσματα με κάθε χρήση. Τέλεια επιδερμίδα και εξατομικευμένη εμπειρία. Χρησιμοποιείται καθημερινά δύο φορές την ημέρα, ΠΡΩΪ και ΒΡΑΔΥ. Εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα. Αποφεύγεται η περιοχή των ματιών.

Clinique iD. 125ml

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. Χωρίς parabens. Χωρίς φθαλικές ενώσεις. Χωρίς άρωμα. Μόνο χαρούμενη επιδερμίδα.

Ακολούθησε τη Clinique Κύπρου στο Instagram @cliniquecyprus και Facebook @CliniqueCyprus και κάνε tag την Clinique εμπειρία σου με το #mycliniquecy!