Μπαμ! Ανακαλύψτε την αντιγήρανση για ανυπόμονους. Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C και το Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10%, ένα απλό τρόπο να ενισχύσετε την αντιγηραντική σας ρουτίνα περιποίησης. Ακριβώς όπως και ο πρωινός, φρεσκοστυμμένος χυμός ή η καθημερινή βιταμίνη σας βοηθάει να παραμείνετε υγιής εσωτερικά, έτσι και αυτό το σούπερ-ισχυρό σύστημα έχει σχεδιαστεί ως καθημερινό συμπλήρωμα το οποίο αναζωογονεί ορατά το δέρμα.Το ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™ System αξιοποιεί την πλήρη δύναμη της φρέσκιας Βιταμίνης Γ, στην πιο υψηλή της συγκέντρωση, για να προσφέρει περισσότερη λάμψη, πιο ομοιόμορφο τόνο και να εξομαλύνει την υφή του δέρματος. Η Βιταμίνη Γ έχει πιο ισχυρή δράση όταν είναι φρέσκια, καθώς με το πέρασμα του χρόνου χάνει τις φυσικές τις ιδιότητες. Η ειδική συσκευασία απομονώνει την Βιταμίνη Γ μέχρι να ενεργοποιηθεί, διατηρώντας την φρεσκάδα και την πλήρη ισχύ της, προσφέροντας αξιοθαύμαστα αποτελέσματα μέσα σε 7 μόνο μέρες. Από την πρώτη κιόλας χρήση, θα νιώσετε το δέρμα σας πιο φωτεινό, πιο λαμπερό. Με τη συνεχή χρήση, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας είναι πιο σφριγηλό, με πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, πιο μαλακό, με μειωμένες γραμμές και ρυτίδες και πιο νεανική λάμψη. Πρώτα καθαρίστε, και μετά ενισχύστε με την δύναμη της αγνής Βιταμίνης Γ.

1. Cleanser: Αφυπνίστε την ανανέωση του δέρματος κάθε πρωί.

ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin CΕνεργοποιήστε αυτή την εξαιρετικά λεπτή σκόνη με νερό για μια συναρπαστική εμπειρία καθαρισμού, η οποία αποκαλύπτει πιο υγιές, πιο νεανικό δέρμα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το δέρμα ξυπνά άμεσα με ανανεωμένη υφή και πιο λαμπερή εμφάνιση. Η φόρμουλα είναι απαλή και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, κατάλληλη για καθημερινή χρήση, κάθε πρωί. Επαναφέρει την φυσική αναγέννηση των κυττάρων και προετοιμάζει το δέρμα για την θεραπεία με το Booster. Καινοτόμα φακελάκια μιας χρήσης, προστατεύουν την δραστικότητα της φόρμουλας, παρέχοντας έτσι την πιο φρέσκια, πιο αγνή μορφή Βιταμίνης Γ σε κάθε δόση.

Πώς να ενεργοποιήσετε τo cleanser:

 

2. Booster: Ενδυναμώστε την δράση της ενυδατικής σας κρέμας 2 φορές την μέρα.
ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10%Ενεργοποιείστε αυτό το μοναδικό Booster για να απελευθερώσετε την ολοκληρωμένη αντιγηραντική δύναμη της φρέσκιας Βιταμίνης Γ 10%, η οποία αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα. Απλά πατήστε το κουμπί για να απελευθερώσετε την αγνή Βιταμίνη Γ, ανακαινίστε καλά για να αναμιχθεί με το αντιγηραντικό γαλάκτωμα και είναι έτοιμη να σας παραδώσει την αναζωογονητική της δύναμη. Όπως κάνατε και με ένα καθημερινό συμπλήρωμα διατροφής, απλά αναμίξτε 2 σταγόνες με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα Clinique και θα νιώσετε άμεσα το δέρμα σας πιο φωτεινό, ενώ μέσα σε 7 μόλις μέρες θα αποκτήσετε αξιοσημείωτα πιο ομοιόμορφο τόνο και πιο απαλή υφή.

• Φρεσκάδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Άμεσα, το δέρμα γίνεται 36% πιο φωτεινό και μέσα σε μια μόλις βδομάδα, θα δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό, πιο μαλακό και πιο σφριγηλό. 

• Αποκατάσταση σε 4 μόνο βδομάδες.

Οι δυσχρωμίες γήρανσης μειώνονται ορατά κατά 21%, οι γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά κατά 32%. 

• Ανανέωση σε μόλις 12 βδομάδες.
Οι δυσχρωμίες γήρανσης μειώνονται ορατά κατά 32%, οι γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά κατά 43% και το δέρμα φαίνεται κατά 41% πιο σφριγηλό. 

Φρέσκο σημαίνει δύναμη.

Η αγνή Βιταμίνη Γ υποβαθμίζεται όταν έρθει σε επαφή με οξυγόνο, έτσι είναι στην πιο δραστική της μορφή όταν είναι φρέσκια. Για πιο δραστικά αποτελέσματα, το 10% Βιταμίνης Γ υπό μορφή σκόνης είναι αποκλεισμένο σε ειδικά σφραγισμένο θάλαμο, μέσα σε αδιαφανή φιαλίδιο. Απελευθερώνεται υπό μορφή καταπραϋντικού γαλακτώματος για να το αναμίξετε, μόνο όταν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε. Ενεργοποιώντας την Βιταμίνη Γ ακριβώς πριν την πρώτη χρήση, εξασφαλίζετε η δραστικότητα της για 7 μέρες, προσφέροντας σας έτσι μέγιστα αποτελέσματα. Γεμάτο με ισχυρά αντιγηραντικά και αναζωογονητικά συστατικά, αυτό το καταπραϋντικό γαλάκτωμα βοηθά να ενεργοποιηθεί η δύναμη της αγνής Βιταμίνης Γ.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Booster : 

 

Το ΝΕΟ Clinique Fresh Pressed™ 7-Day System with Pure Vitamin C είναι διαθέσιμο στην Clinique σε όλες τις πόλεις.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ:
Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10%
Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C 

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 
100% Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή.