Σας παρουσιάζουμε μια διπλής δράσης φόρμουλα, η οποία μαλακώνει τις τρίχες του προσώπου ενώ συγχρόνως δυναμώνει το δέρμα από κάτω.


 

Το Clinique for Men 2 in 1 Skin Hydrator & Beard Conditioner περιποιείται την τριχοφυΐα του προσώπου ενώ συγχρόνως ενυδατώνει το δέρμα από κάτω. Πολλοί άνδρες διατηρούν ένα λίγο ‘αξύριστο’ στυλ αλλά αποφεύγουν την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας στην περιοχή, έτσι ως αποτέλεσμα, το δέρμα από κάτω να υποφέρει. Συχνά το δέρμα λόγω έλλειψης περιποίησης, γίνεται ανώμαλο, ξηρό και ευαίσθητο. Η λύση: αυτή η γρήγορα απορροφητική, ελαφριά ενυδατική κρέμα που μαλακώνει τις τρίχες και το δέρμα χωρίς να προσθέτει λιπαρότητα.

Ενυδατική, Ελαφριά Φόρμουλα
Αυτή η δροσιστική σύνθεση εφαρμόζεται εύκολα τόσο στην τριχοφυΐα του προσώπου όσο και στο δέρμα από κάτω, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση που διαρκεί όλη την μέρα.

Hyaluronic Acid: Προσφέρει ανάλαφρη ενυδάτωση η οποία βοηθά στην ενυδάτωση τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια. Ενυδατώνει το αφυδατωμένο δέρμα και απαλύνει τις ξηρές, λεπτές γραμμές.

 

Περιποιείται την Επιθυμιτή Τριχοφυΐα 
Περιποιείται και διορθώνει την εμφάνιση της γενειάδας, χωρίς να προσθέτει γυαλάδα, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από τρείς ενυδατικούς παράγοντες για ένα γενικότερα πιο μαλακό αποτέλεσμα.

Panthenol, Panthethine, Phytantriol:  Ένας συνδυασμός από συστατικά τα οποία βοηθούν στην περιποίηση και στην ενυδάτωση της γενειάδας.

Διευκολύνει το Ξύρισμα της Ανεπιθύμητης Τριχοφυΐας
Παρέχει απαλή απολέπιση, επιτρέποντας ένα πιο εύκολο ξύρισμα ακρίβειας.

Salicylic Acid: Απολεπίζει στοχεύοντας την κεράτινη η οποία βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και περιττά λιπαρά.   

Acetyl Glucosamine: Ένα αμινοσάκχαρο το οποίο παρέχει απαλή απολέπιση και επιτρέπει πιο εύκολο ξύρισμα για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.  

 

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 
100% Χωρίς Άρωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή.