Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα!

Νέα σειρά προϊόντων από την Clinique για δερματολογικά εγκεκριμένες λύσεις που αφαιρούν τα μαύρα στίγματα χωρίς την επίπονη διαδικασία του καθαρισμού προσώπου και τα σημάδια.

Το Blackhead Solutions Self-Heating Extractor είναι η νέα μας μοναδική και αποτελεσματική θεραπεία που αφαιρεί τα μαύρα στίγματα και καθαρίζει τους φραγμένους πόρους απομακρύνοντας τους ρύπους, το σμήγμα και τα υπολείμματα από το μακιγιάζ! Το προϊόν θερμαίνεται όταν έρχεται σε επαφή με το νερό και ανοίγει τους πόρους, ενώ το ενσωματωμένο εργαλείο εφαρμογής (απλικατέρ) απομακρύνει απαλά τους ρύπους και μειώνει τα μαύρα στίγματα έως και 93% σε 6 βδομάδες!

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, η καθαριστική του σύνθεση με χημικούς αλλά και φυσικούς απολεπιστικούς παράγοντες αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν τα μαύρα στίγματα, τη βασική αιτία των διεσταλμένων πόρων. Το νέο Blackhead Solutions Self-Heating Extractor όχι μόνο μειώνει άμεσα τα μαύρα στίγματα, αλλά αποτρέπει και την επανεμφάνιση τους. Με συνεχή χρήση αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, λεία και απαλή!Το Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub είναι μια θεραπεία πολλαπλής χρήσης για απαλό καθαρισμό των πόρων, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αυτό το 3-σε-1 καθαριστικό-απολεπιστικό-μάσκα, καταπολεμά αποτελεσματικά τη λιπαρότητα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και πιο λεία, βελτιώνοντας την υφή της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινό καθαρισμό και απολέπιση , ή σαν 5-λεπτη μάσκα 1-2φορές την βδομάδα. Προσφέρει άμεσα ορατή μείωση των πόρων κατά 75% ενώ με τακτική χρήση μειώνει ορατά τα μαύρα στίγματα κατά 94% σε μόλις 6 βδομάδες!

Δοκιμασμένα να Μην Προκαλούν Αλλεργία / 100% Χωρίς Άρωμα / Δεν Προκαλούν Μαύρα Στίγματα / Oil-Free.

Αντίο μαύρα στίγματα!Ακολούθησε την Clinique Κύπρου στο Facebook και Instagram για περισσότερα Black Head Solutions νέα!

Τώρα διαθέσιμο και online!