Μερικά από τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ περνούν εντελώς απαρατήρητα. Συγκεκριμένα: τα nude χείλη. Η τέλεια nude απόχρωση που-στόχο-έχει-να-μην-φαίνεται μπορεί να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται υγιή, σαρκώδη και υποσυνείδητα πιο γοητευτικά. Αλλά όπως μια μπαλαρίνα εκτελεί με χάρη ένα grand jeté με φαινομενική ευκολία, έτσι και το να βρείτε την πιο κολακευτική nude απόχρωση για τον τόνο του δέρματος σας είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Συχνά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιδιώκουμε, καθώς πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν λάθος απόχρωση.

Βέβαια, δεν είναι όλα τα κραγιόν σε nude αποχρώσεις ισάξια. Και όταν μιλάμε για nude απόχρωση, δεν εννοούμε καφέ κραγιόν. Η πιο κατάλληλη είναι μια nude απόχρωση ελαφρώς πιο σκούρα από τον φυσικό τόνο του δέρματός σας, η οποία θα κάνει ολόκληρο το πρόσωπό σας να λάμψει. Όταν οι nude αποχρώσεις είναι πολύ χλωμές, γκρίζες ή καφέ μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε περισσότερο σαν ζόμπι παρά φυσικά όμορφες. "Για να αποφύγετε να μοιάζετε περισσότερο με ζωντανό-νεκρό , αναζητήστε μια nude απόχρωση η οποία να είναι παρόμοια με τον τόνο του δέρματός σας, με μια ένεση ζεστασιάς, όπως ελαφρύ ροδακινί ή toffee", μας συμβουλεύει η Color Pro της Clinique, Florrie White. "Το nude κραγιόν πρέπει να προβάλει τα χείλη σας, όχι να τα εξαφανίσει κάνοντας τα ένα με την επιδερμίδα σας".

Για να απλοποιήσουμε την αναζήτηση σας για την τέλεια nude απόχρωση για τον δικό σας δερματικό τόνο, ποιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλες τις nude αποχρώσεις που μπορεί να σας ταιριάζουν βάση της απόχρωσης του foundation σας. Αν το foundation που χρησιμοποιείται καθημερινά έχει την ορθή απόχρωση για τέλεια εφαρμογή, τότε το ίδιο θα έχουν και όλες οι πιο κάτω nude αποχρώσεις. Πολύ εύκολο, έτσι; Και δεδομένου ότι ένα κραγιόν δεν μπορεί να ταιριάζει σε όλες τις διαθέσεις και περιστάσεις, υπάρχει μια σειρά από διαφορετικές υφές και φινιρίσματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, από ένα απλό, καθημερινό, διάφανο χρώμα μέχρι σε ένα ματ, πολυτελές, υγρό κραγιόν.

Αν η απόχρωση του foundation σας θεωρείτε: Πολύ ΑνοιχτόχρωμηΤότε οι πιο κολακευτικές nude αποχρώσεις για τα χείλη σας είναι: "Αποχρώσεις με μια δόση ροδακινί ή κοραλλί για να ενισχύσετε τα χείλη σας, κάνοντας τα να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα σας χαρακτηριστικά", λέει η Florrie.

Οι καλύτερες nude αποχρώσεις κραγιόν για να δοκιμάσετε: (δεξιόστροφα από πάνω προς κάτω) Clinique Pop Lip Colour + Primer in Beige Pop, Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer in Cake Pop, Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in Heaping Hazelnut, Clinique Pop Lip Colour + Primer in Bare Pop.

Αν η απόχρωση του foundation σας θεωρείτε: Ελαφρώς ΑνοιχτόχρωμηΤότε οι πιο κολακευτικές nude αποχρώσεις για τα χείλη σας είναι: "Οι nude αποχρώσεις σε ρόδινα μωβ και ζεστά μπεζ undertones τα οποία θα προσθέσουν όγκο και σχήμα στα χείλη σας", λέει η Florrie. " Για να πετύχετε ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα στα nude χείλη σας, περάστε λίγο από το foundation σας πάνω από τις εξωτερικές γραμμές των χειλιών σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το nude κραγιόν σας στο κέντρο του στόματος για να προσθέσετε περισσότερη διάσταση", λέει η Florrie. Οι καλύτερες nude αποχρώσεις κραγιόν για να δοκιμάσετε: (από πάνω προς κάτω) Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer in Nude Pop, Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer in Blushing Pop, Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer in Cake Pop, Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in Bountiful Blush.

Αν η απόχρωση του foundation σας θεωρείτε: ΜέτριαΤότε οι πιο κολακευτικές nude αποχρώσεις για τα χείλη σας είναι: "Ένας τόνος ελαφρώς πιο βαθύς από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας με νότες από κανέλα, καραμέλα και toasted taupe", λέει η Florrie.

Οι καλύτερες nude αποχρώσεις κραγιόν για να δοκιμάσετε: (από πάνω προς κάτω) Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in Whole Lotta Honey, Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm in Curviest Caramel, Clinique Pop Lip Colour + Primer in Nude Pop, Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer in Cocoa Pop.