Αυτή η τάση είναι σαν πνοή καθαρού, φρέσκου αέρα: Υγιές, λαμπερό δέρμα που ακτινοβολεί με ροδοκόκκινα μάγουλα και baby-pink χείλη. Μας θυμίζει τα πάντα που αγαπάμε: τρέξιμο στην παραλία, πεζοπορία στο δάσος, σκι στις πλαγιές των βουνών ... σχεδόν κάθε υπαίθρια εκδρομή που κάνει το αίμα να τρέχει ζεστό στις φλέβες σας και ζωντανεύει την εμφάνιση—και τη διάθεσή σας! Εδώ σας δείχνουμε πώς να το δημιουργήσετε— χωρίς να λαχανιάσετε.Βήμα 1: Δημιουργήστε λαμπερό δέρμα.
Ένα μακιγιάζ το οποίο αναδεικνύει ένα δροσερό πρόσωπο, αρχίζει με υγιές δέρμα. Έτσι κι αλλιώς, το μακιγιάζ σας δείχνει τόσο καλό όσο και το δέρμα από κάτω. Προετοιμάστε το δέρμα σας με το εξατομικευμένο σύστημα περιποίησης 3-Step Skin Care System, ολοκληρώνοντας με το Dramatically Different Moisturizing Gel. Αυτός το ελαφρύ, μη-λιπαρό τζελ απορροφάται αμέσως, αφήνοντας το δέρμα να φαίνεται απαλό, δροσερό και έτοιμο για μακιγιάζ.Βήμα 2: Ζωντανέψτε τα χείλη σας.
Στόχος είναι το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό, αλλά συγχρόνως ελαφρώς αναβαθμισμένο. Το Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm σε Curvy Candy, προσφέρει μια μεγάλη δόση ενυδάτωσης και την κατάλληλη, λαμπερή ροζ απόχρωση. Κρατήσετε το χρώμα των χειλιών διάφανο έτσι ώστε να μην ανταγωνίζονται το ρουζ σας.Βήμα 3: Αναδείξτε τα ζυγωματικά σας με ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση.
Για να δημιουργήσετε ροδοκόκκινα μάγουλα, λες και μόλις τελειώσατε από την γυμναστική σας, εφαρμόστε ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση, αρχίζοντας από την εξωτερική γωνία των ζυγωματικών σας, στα μήλα και στις κοιλότητες των μάγουλων σας, σταματώντας λίγο πριν ακουμπήσετε στα χείλη σας. Κρατήστε το χρώμα συγκεντρωμένο στο κέντρο των μάγουλων σας και συνεχίστε να “χτίζετε” μέχρι να δημιουργήσετε την ένταση που επιθυμείτε. Εφαρμόζοντας το ρουζ τόσο χαμηλά στα μάγουλα, δημιουργεί γωνίες στο πρόσωπο και δίνει την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο ψηλά ζυγωματικά. Χρησιμοποιήσαμε: Cheek Pop σε Pink Pop, ένα ρουζ με το οποίο μπορείτε εύκολα να “χτίσετε” την ένταση που επιθυμείτε χωρίς το αποτέλεσμα να φαίνεται υπερβολικό.