Οι ανάγκες μας για foundation προσαρμόζονται καθημερινά—ανάλαφρο μακιγιάζ για το πρωί, πλήρης κάλυψη για το βράδυ, ματ κάλυψη για το καλοκαίρι, ενυδατική κάλυψη για το χειμώνα. Δεν θέλουν όμως όλοι να αγοράσουν (ή δεν έχουν τον απαραίτητο χώρο) για τόσα πολλά και διαφορετικά είδη foundation.Ελάτε και εσείς στον κόσμο του BIY Blend It Yourself Pigment Drops. Ένα νέο είδος εξαιρετικά συμπυκνωμένων χρωματικών σταγόνων, διαφορετικό για κάθε δερματικό τόνο, το οποίο μπορείτε να αναμίξετε με οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα για να δημιουργήσετε το ιδανικό foundation που χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή. Χρειάζεστε μια BB cream ή ένα tinted moisturizer; Μια σταγόνα αρκεί. Χρειάζεστε πλήρης κάλυψη; Προσθέστε 3 σταγόνες και θα έχετε ένα φυσικά άψογο φινίρισμα. Έχετε διάθεση για ένα κομψό, ματ αποτέλεσμα; Ανακατέψτε το BIY με μια ματ ενυδατική κρέμα. Θέλετε μια πιο λαμπερή εμφάνιση; Ανακατέψτε το BIY με ένα ελαφρύ ενυδατικό τζελ.

Πήρατε την ιδέα: απλά ανακατέψτε το BIY Blend It Yourself Pigment Drops με την ενυδατική θεραπεία που χρειάζεστε και θα έχετε το ιδανικό foundation για κάθε εμφάνιση, κάθε μέρα - είναι σαν να έχετε μια ολόκληρη συλλογή από foundation σε ένα μπουκάλι..Για να αναμίξετε, βάλτε πρώτα μια σταγόνα από την ενυδατική κρέμα που έχετε επιλέξει στην παλάμη του χεριού σας. Στη συνέχεια, ανακινήστε καλά το BIY και προσθέστε το επίπεδο κάλυψης που θέλετε: μία σταγόνα για διάφανη κάλυψη, δύο σταγόνες για μέτρια, τρεις σταγόνες για πλήρης κάλυψη. Πιέστε ανάλαφρα και όχι με δύναμη το μπουκάλι, για να βεβαιωθείτε ότι θα προσθέσετε την ορθή ποσότητα. Ανακατέψτε με τις άκρες των δακτύλων σας και εφαρμόστε το εξατομικευμένο BIY foundation όπως θέλετε – σε όλο το πρόσωπο ή μόνο όπου χρειάζεται.

Αρχίστε με τις πιο κάτω έτοιμες συνταγές και καλύψτε τις ανάγκες σας από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλες τις ώρες ενδιάμεσα.