Δοκιμάστε το έξυπνο, βελουδένιο μακιγιάζ με αντηλιακή προστασία, Superbalanced Silk Makeup SPF 15. Φανταστείτε πως θα ήταν να είχατε μια στιγμή τελειότητας κάθε μέρα, όπου τα πάντα στην ζωή σας είναι ισορροπημένα. Η Clinique σας προτείνει το έξυπνο, βελουδένιο μακιγιάζ Superbalanced Silk με αντηλιακή προστασία 15, το οποίο τα εξισορροπεί όλα. Παρέχει ανάλαφρη αίσθηση αλλά και τέλεια κάλυψη, ενυδατώνει αλλά ελέγχει και την λιπαρότητα, έχει βελούδινη υφή αλλά προστατεύει και από τον ήλιο.

Το βελουδένιο μακιγιάζ Superbalanced Silk με αντηλιακή προστασία 15 είναι ο ορισμός του ‘μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ’, αφού αφήνει μια φυσική ματ υφή ενώ το δέρμα δεν φαίνεται μακιγιαρισμένο. Η έξυπνη, ενστικτώδης φόρμουλα ισορροπεί τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του δέρματος σας , κάνοντας τα λιπαρά μέρη ματ ενώ συγχρόνως ενυδατώνει τα ξηρά μέρη. Αυτό το ρευστό, χωρίς λιπαρότητα μακιγιάζ είναι ιδανικό για επιδερμίδες οι οποίες συνδυάζουν ξηρότητα και λιπαρότητα, προσφέροντας απαλή ως μέτρια κάλυψη.

Πραγματικό μετάξι σε συνδυασμό με ελαφρά πολυμερή, μειώνουν την εμφάνιση πόρων και ρυτίδων ενώ επιτρέπουν την καλύτερη απορρόφηση της φόρμουλας από το δέρμα. Με αναλογία 3 προς 1 για προστασία από τις ακτινοβολίες UVB και UVA ανάλογα και ένα μείγμα χημικών και φυσικών αντηλιακών, το βελουδένιο μακιγιάζ Superbalanced SPF 15, προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και βοηθά στην πρόληψη μελλοντικής γήρανσης.

Ανησυχείτε αρκετά για να έχετε στην ζωή σας την ισορροπία που χρειάζεται, δεν είναι ανάγκη να ανησυχείτε και για την εξισορρόπηση του μακιγιάζ σας.

Υποαλλεργικό, 100% χωρίς άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρώτον, δημιουργούμε τις φόρμουλες μας χωρίς κανένα γνωστό αλλεργιογόνο. Έπειτα, εφαρμόζουμε δοκιμές για τυχόν δημιουργία αλλεργιών 12 φορές σε 600 άτομα για το κάθε προϊόν. Αν έστω και μια από αυτές τις 7200 δοκιμές υποκινήσει μια αλλεργική αντίδραση, η φόρμουλα θα ξαναδημιουργηθεί από την αρχή.