Σας παρουσιάζουμε δύο νέες σειρές από ματ κραγιόν για τέλειες εμφανίσεις χωρίς γυαλάδα.

Το ματ χρώμα στα χείλη είναι η νέα τάση. Συμπληρώστε την συλλογή σας με τα νέα ματ χρώματα από την οικογένεια Clinique Pop. Η σύνθεση του Clinique Pop™ Matte Lip Color + Primer και του Clinique Pop™ Liquid Matte Lip Color + Primer, σφραγίζει την υγρασία στα χείλη, δίνοντας αίγλη χωρίς τη ξηρότητα που συνήθως αφήνουν τα ματ κραγιόν. Σε υπέροχους ζωντανούς χρωματισμούς, που ξεπερνούν τη κάθε προσδοκία.

Clinique Pop™ Matte Lip Color + Primer
Αυτή η κρεμώδες σύνθεση, γλιστρά εύκολα πάνω στα χείλη, δίνοντας ματ χρώμα και άνεση, αφού το ενσωματωμένο primer σφραγίζει την υγρασία στα χείλη, παρέχοντας βελούδινο ματ χρώμα, χωρίς ξηρότητα. Το Clinique Pop™ Matte Lip Color + Primer δίνει μια σύγχρονη ματ εμφάνιση, αγκαλιάζοντας τα χείλη με έντονο χρώμα που διαρκεί όλη μέρα. 

 

Το Clinique Pop™ Liquid Matte Lip Color + Primer είναι ένα υβριδικό, υγρό κραγιόν που περιέχει μείγμα από έλαια και αντιοξειδωτικά για περιποίηση των χειλιών, όπως λάδι από αβοκάντο, ηλιέλαιο, και βιταμίνη Ε. Η υφή της φόρμουλας ενώ εφαρμόζετε αρχικά σε υγρή μορφή, εξελίσσεται σε ματ φινίρισμα με δραματικό, πλήρης κάλυψης χρώμα. Τα χείλη, με μια έντονη έκρηξη από χρώμα, ενυδατώνονται με αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και οκτώ ώρες.


Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή.