Αναζητώντας γεμάτα, δροσερά, σαγηνευτικά χείλη, σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss, ένα lip gloss το οποίο προσφέρει την απόλυτη λάμψη και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο πλούσια, μαλακά και γεμάτα. Απλά ανοίξτε και εφαρμόστε-ο καθρέφτης δεν είναι απαραίτητος! Μόλις το εφαρμόσετε θα νιώσετε άμεση αναζωογόνηση και η υπέροχη λάμψη του θα προσθέσει άμεσα μια επιπρόσθετη διάσταση στα χείλη σας.Προσφέροντας άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss είναι εύκολο και βολικό, ενώ ελκύει μόνο την επιθυμητή προσοχή στα χείλη.

Σε 8 λαχταριστούς χρωματισμούς και μια γκάμα αποχρώσεων από φυσικό μέχρι βιολετί και από κρεμ μέχρι περλέ, τα χείλη σας όχι μόνο θα φανούν αλλά και θα «ακουστούν»…

Το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss βοηθά τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα με πλούσια ενυδατική λάμψη.

Το ΝΕΟ Chubby™ Plump & Shine Liquid Lip Plumping Gloss είναι διαθέσιμο στην Clinique σε όλες τις πόλεις.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την αρχή.