Απλά διαλέξτε απόχρωση, και δημιουργήστε την δική σας εξατομικευμένη κάλυψη. Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops.

Μια σταγόνα. Άπειρες δυνατότητες. Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ BIY Blend It Yourself Pigment Drops.

Μετατρέψτε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα σε BB, CC, ή πλήρης κάλυψης makeup, προσαρμόζοντας απλά τον αριθμό των σταγόνων που θα αναμείξετε.

Το ΝΕΟ BIY Blend It Yourself Pigment Drops παρέχει άμεσα εξατομικευμένη κάλυψη,  ενώ συγχρόνως υιοθετεί την αίσθηση, το φινίρισμα και τα οφέλη της αγαπημένης σας ενυδατικής κρέμας.Το ΝΕΟ BIY Blend It Yourself Pigment Drops είναι συμπυκνωμένες χρωστικές σταγόνες σε μια ιδιαίτερα απαλή, διπλής δράσης φόρμουλα. Οι δύο δράσεις ενώνονται με ένα κούνημα και η φόρμουλα μετατρέπεται σε λεπτή, υγρής μορφής makeup, του οποίου η κάλυψη μπορεί να μετρηθεί σε σταγόνες με μεγάλη ακρίβεια και να αναμιχτεί με την ενυδατική σας κρέμα για να δημιουργήσει εξατομικευμένη κάλυψη με οφέλη για την επιδερμίδα.  

Μία σταγόνα δημιουργεί διάφανη κάλυψη. Δύο σταγόνες δημιουργούν μέτρια κάλυψη και τρεις σταγόνες δημιουργούν πλήρη κάλυψη.

Αυτό το επαναστατικό προϊόν διαθέτει τεχνολογία άμεσης ανάμιξης,  η οποία ενεργοποιείται μόλις αναμειχθεί και μετατρέπει την ενυδατική κρέμα της επιλογής σας σε BB, CC, ή πλήρης κάλυψης  makeup.

Συμβουλές Εφαρμογής:

• Ανακαινίστε πολύ καλά πριν την χρήση, για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Δύο ενσωματωμένες μπάλες ανάμιξης βοηθούν να ενωθούν οι δυο δράσεις της φόρμουλας. • Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα (στο μέγεθος ενός μικρού μαργαριταριού) της αγαπημένης σας ενυδατικής Clinique στην παλάμη σας. • Πιέστε ελαφρά το μπουκάλι και αφήστε της σταγόνες να κυλήσουν, προσθέτοντας την επιθυμητή ποσότητα από το BIY Blend It Yourself Pigment Drops στην ενυδατική που έχετε στην παλάμη σας.

• 1 Σταγόνα = Διάφανη Κάλυψη
• 2 Σταγόνες = Μέτρια Κάλυψη
• 3 Σταγόνες = Πλήρες Κάλυψη

Αναμίξτε με τα δάκτυλα σας την ποσότητα που έχετε στην παλάμη σας μέχρι να μετατραπεί στην επιθυμητή κάλυψη και εφαρμόστε.

Το ΝΕΟ BIY Blend It Yourself Pigment Drops παρέχει άμεσα εξατομικευμένη κάλυψη,  ενώ συγχρόνως υιοθετεί την αίσθηση, το φινίρισμα και τα οφέλη της αγαπημένης σας ενυδατικής κρέμας. 


Το ΝΕΟ BIY Blend It Yourself Pigment Drops δημιουργεί εξατομικευμένη κάλυψη η οποία είναι απλά καταπληκτική-και μοναδικά δική σας κάθε φορά. Από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλες τις ώρες ενδιάμεσα. 

Το ΝΕΟ BIY Blend It Yourself Pigment Drops είναι διαθέσιμο στην Clinique σε όλες τις πόλεις.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή.