Πάρτι στην παραλία, μπάρμπεκιου στην αυλή, μισή μέρα δουλειά τις Παρασκευές-το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αν θέλουμε πραγματικά να απολαύσουμε κάθε δευτερόλεπτο.Γι 'αυτό αγαπάμε αυτό το εξαιρετικά γρήγορ0, λαμπερό look που δημιουργήθηκε από τον Color Pro της Clinique, Damian Garozzo. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τρία προϊόντα παντός καιρού, τα δάχτυλά σας και 60 δευτερόλεπτα.

Βήμα 1: Τα κρεμώδη ρουζ, δημιουργούν μια φυσικά δροσερή εμφάνιση και είναι εύκολο να τα αναμείξετε με τα δάκτυλά σας. Το Chubby Cheek Colour Balm σε Robust Rhubarb, είναι η τέλεια κοράλλι απόχρωση για μια φυσική και υγιή εμφάνιση. Εφαρμόστε κατευθείαν στα μάγουλά σας και στη συνέχεια αναμείξτε, αναμείξτε, αναμείξτε.Βήμα 2: Ενισχύστε την καλοκαιρινή σας λάμψη εφαρμόζοντας στρατηγικά ένα Foundation Stick. Χρησιμοποιήστε το Chubby Foundation Stick για να σχεδιάσετε ένα σχήμα "C" γύρω από τα μάτια σας, ξεκινώντας από τα οστά των φρυδιών σας, γύρω από την εξωτερική γωνία των ματιών σας και συνεχίζοντας κατά μήκος των ζυγωματικών σας. Αναμείξτε με τα δάχτυλά σας.

Βήμα 3: Σφραγίστε το με ένα φιλί. Μια κολακευτική κοραλλί απόχρωση, όπως το Clinique Pop Lip Color + Primer σε Melon Pop, φωτίζει αμέσως ολόκληρη την εμφάνιση. Για να έχετε πιο φυσικό αποτέλεσμα, μετά την εφαρμογή χρησιμοποιήστε το δάκτυλό σας και συνεχίστε να αναμειγνύετε μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.