Το νέο Anti-Fatigue Hydrating Concentrate SPF 40 είναι ένα ανάλαφρης υφής, oil-free gel απορροφάται γρήγορα αφήνοντας ένα μη-λιπαρό τελείωμα. Προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση που καταπολεμά άμεσα την κούραση, διορθώνει ορατά τα πρώτα σημάδια κούρασης και χαρίζει προστασία ενάντια στις σύγχρονες επιθέσεις για μια πιο νεανική όψη.«Ξυπνά» την κουρασμένη επιδερμίδα. Χαρίζει συνεχή ενέργεια εφοδιάζοντας την επιδερμίδα με συστατικά που είναι ενεργειακά-booster όπως Κρεατίνη, Φωσφορική Αδενοσίνη, Καφεΐνη καθώς και οπτικές για φωτεινότητα. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο αναζωογονημένη και σε εγρήγορση άμεσα και για 12 γεμάτες ώρες.

Μακροπρόθεσμα, η επιδερμίδα δείχνει ορατά λιγότερο κουρασμένη, υγιής και με σούπερ ενέργεια για να αναμετρηθεί με την ημέρα. Το νέο Anti-Fatigue Hydrating Concentrate SPF 40 αναδεικνύει μια πιο νεανική όψη με τα αντιοξειδωτικά και μια ισχυρή «ασπίδα ρύπανσης» που βοηθάει στην άμυνα ενάντια στην ρύπανση, σκόνη και γύρη που μπορεί να οδηγήσουν σε σημάδια γήρανσης.

Με μακροπρόθεσμη χρήση, τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι ορατά διορθωμένα και η επιδερμίδα διατηρεί τη ξεκούραστη όψη της. Προστατεύει ενάντια στις σύγχρονες επιθέσεις και από μελλοντικά σημάδια γήρανσης.

Πολλαπλών-επιπέδων τεχνολογία άμυνας- συμπεριλαμβάνει αντηλιακά φίλτρα, ένζυμα επανόρθωσης και ένα μοναδικό Σύμπλοκο Υπερτροφών-ενάντια στις σύγχρονες επιθέσεις όπως UVA/UVB, Υπέρυθρες (IR), Μπλε Φως, γύρη και σκόνη που μπορεί να κουράσουν την επιδερμίδα και να επιταχύνουν τη γήρανση.Τα συστατικά του ενδυναμώνουν την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, η οποία είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στο περιβάλλον, διατηρεί τα βλαβερά στοιχεία εκτός και κλειδώνει τα ευεργετικά συστατικά μέσα σε αυτήν.

Τρόπος Χρήσης: πάρτε ποσότητα ίση με 1-2 πατήματα της αντλίας στα ακροδάχτυλα. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό. Για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας. Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα. Oil Free. Ανθεκτικά στον Ιδρώτα & στην Υγρασία. Δε δημιουργούν Μαύρα Στίγματα. Δερματολογικά Ελεγμένα. Οφθαλμολογικά Ελεγμένα.