Μια φόρμουλα διπλής δράσης που μαλακώνει την τριχοφυΐα του προσώπου και ενδυναμώνει το δέρμα από κάτω.

Από ελαφριά τριχοφυΐα μιας μέρας μέχρι και μικρό μούσι, το Clinique for Men 2 in 1 Skin Hydrator & Beard Conditioner, φροντίζει την τριχοφυΐα του προσώπου, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα από κάτω. Πολλοί άνδρες με τριχοφυΐα αποφεύγουν την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας στην περιοχή, έτσι ώστε ως αποτέλεσμα, το δέρμα τους από κάτω υποφέρει. Το μη ενυδατωμένο δέρμα συχνά γίνεται ξηρό, ευερέθιστο και ανομοιόμορφο . Η λύση: αυτή η απορροφητική, ελαφριά ενυδατική κρέμα που μαλακώνει την τριχοφυΐα του προσώπου και ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να προσθέτει λάμψη ή λιπαρότητα.

Ενυδατική, Ελαφριά Φόρμουλα
Αυτή η αναζωογονητική φόρμουλα αναμειγνύεται εύκολα πάνω από την τριχοφυΐα του προσώπου για να θεραπεύσει το δέρμα από κάτω, χαρίζοντας του άμεση και ολοήμερη ενυδάτωση.
• Hyaluronic Acid: Ένα ελαφρύ ενυδατικό προϊόν που βοηθά τόσο στην άμεση ενυδάτωση όσο και με την πάροδο του χρόνου, λειαίνοντας το αφυδατωμένο δέρμα ενώ μειώνει τις λεπτές ξηρές γραμμές.

Προετοιμάζει και Περιποιείται Την επιθυμητή Τριχοφυΐα του Προσώπου
Περιποιείται και βελτιώνει την εμφάνιση που έχει το μούσι, χωρίς να προσθέτει λάμψη, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από τρία ενυδατικά στοιχεία, για μια γενικότερα πιο μαλακή αίσθηση.
Panthenol, Panthethine, Phytantriol: Ένας συνδυασμός συστατικών που βοηθά στην καλύτερη περιποίηση της τριχοφυΐας του προσωπου.

Ευκολία Στο Ξύρισμα Της Ανεπιθύμητης Τριχοφυΐας Του Προσώπου
Προσφέρει απαλή απολέπιση, επιτρέποντας ένα πιο άνετο και κοντινό ξύρισμα ακριβείας.
• Salicylic Acid: Ένα συστατικό απολέπισης που στοχεύει στην κερατίνη και βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και η επιπρόσθετη λιπαρότητα.
• Acetyl Glucosamine: Ένα αμυλοσάκχαρο που παρέχει απαλή απολέπιση, επιτρέποντας ένα πιο άνετο ξύρισμα για άνδρες που δεν διατηρούν τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Πως Το Χρησιμοποιείται:


Πως Το Χρησιμοποιείται:
Βάλτε στην παλάμη του χεριού σας μια ποσότητα κρέμας σε μέγεθος κέρματος και εφαρμόστε πάνω στην τριχοφυΐα και το δέρμα.

Το Clinique for Men 2 in 1 Skin Hydrator & Beard Conditioner είναι διαθέσιμο στην Clinique σε όλες τις πόλεις.

Shop the Story

 •  
   
   
 • Clinique Cyprus
  Clinique For Men™ 2 in 1 Skin Hydrator + Beard Conditioner
  €43.70
 •